На Острова отново се подиграват на Димитър Бербатов 03.04 | 13:15

Английско издание пусна колажи на снимки, които осмиват българина

От Краси Киров

Английските медии изглежда имат много свободно време и този път решиха отново да се заяждат с Димитър Бербатов, пише Sporta.bg. В секцията "Галерия" на Guardian в главен герой се превърна Димитър Бербатов.

За съжаление на българските фенове най-известният наш играч стана жертва на откровени подигравки чрез 12 колажа, които са направени от читателя на авторитетното издание Джак Палмър. (Виж Снимки)

Някои от фотомонтажите са направени нескопосано, но има и такива, които изразяват чувството на хумор, присъщо за английските привърженици, когато стане въпрос за изявите на Берба с екипа на Манчестър Юнайтед - или в случая през този сезон - за липсата на изяви.

Основното настроение на колажите е целта да се представи Бербатов като един от най-пренебрегваните и мързеливи играчи на "червените дяволи", както и да се запознаят феновете с неговата нова роля в клуба - на така наречените "bench warmers", чиято мисия е да топлят резервната скамейка.

Не че Бербатов често стои и на скамейката през този сезон, но една от фотографиите го показва като Граф Дракула, който в случая е естественият враг на "прилепчетата" Хавиер Ернандес и Даниел Уелбек...

Вижте колажите с Димитър Бербатов в ангийското издание Guardian

Водещи

Най-четени