Наближава часът на истината за ЦСКА и Стойчо Младенов 03.01 | 17:13

Утре собствениците на клуба ще имат среща с треньора и неговите помощници

От Краси Киров

Собствениците на ЦСКА в лицето на "Титан" са привикали на среща утре от 11:00 часа треньора на "червените" Стойчо Младенов и неговите помощници.

Тази среща ще определи бъдещето на Стойчо Младенов в ЦСКА. Напоследък зачестиха ужасно много спекулациите с бъдещето на Стойчо.

Феновете твърдо застават зад Стойчо Младенов, но не така стоят нещата в ръководството. Наскоро някой приближен до ЦСКА изваде наяве заплатата на Стойчо и неговия син, който заемаше пост на "Армията".

Това не бе прието добре. След това в тима пристигна Георги Илиев- Майкъла, който се зае да смали разходите в тима. Един такъв голям разход е и заплатата на Стойчо Младенов.

Също така много хора близки до ЦСКА твърдят, че ръководството на тима преговаря усилено с бившия наставник Миодраг Йешич. Сръбският специалист прекрати днес договора си с клуба от Саудитска Арабия и нещата се нареждат прекалено точно.

Днес Стойчо Младенов се яви за първия си работен ден от новата година на "българска армия" и разговаря с изпълнителния директор Георги Илиев- Майкъла.

Очаква се утре лицата близки до ЦСКА да внесат и повече яснота около селекцията. До скоро се твърдеше, че Саид Хюсеинович е сигурно ново попълнение в отбора, но днес стана ясно, че той предпочита Динамо (Загреб).

Водещи

Най-четени