Над 400 деца ще участват във фестивал по мини волейбол 25.11 | 12:54

Всички момчета и момичета ще имат изключителната възможност да контактуват със волейболни звезди като Теодор Салпаров, Евгени Иванов-Пушката и Николай Иванов

От Краси Киров

Утре в НСА ще се проведе третия фестивал по МИНИ ВОЛЕЙБОЛ за ученици от четвърти до шести клас от столичните училища.

Желанието за участие на децата в подобни мероприятия е огромно. Организатор на хубавата инициатива е Столична община, Дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм" със съдействието на НСА "Васил Левски" и Българска федерация волейбол.

Във фестивала ще вземат участие над 400 деца на възраст между 10 и 12 години. Децата са разпределени в 39 отбора - 18 отбора момичета и 21 отбора момчета.

Всички момчета и момичета ще имат изключителната възможност да контактуват със волейболни звезди като Теодор Салпаров, Евгени Иванов-Пушката, Николай Иванов, които ще ги насърчават със съвети.

Поканени да присъстват са г-н Иван Ценов - зам. министър на физическото възпитание и спорта, проф. Лъчезар Димитров - ректор на НСА; доц. Димитър Михайлов - зам. ректор на НСА, г-жа Ваня Кастрева - началник на РИО - София, Представители на Българска федерация волейбол , Директори на училища и известни наши волейболисти.

Всички участници ще получат от Столична община като подарък екипите, с които ще се състезават на празника, топки за мини волейбол и още много други награди.

Откриването ще се състои в 13.30 часа на 26 ноември 2011 г. в събота  в новата многофункционална зала на НСА"Васил Левски".

Водещи

Най-четени