Надявам се всички да обръщат внимание на България след мача в петък, каза Мицански 10.10 | 20:42

Таранът се надява България да вземе 6 точки от двата мача с Дания и Чехия

От Иво Вецев

Илиян Мицански сподели, че не се притеснява от бъдещите съперници на България в световните квалификации, тъй като той и останалите момчета са се изправяли вече срещу Холандия и Италия.

"Лъвовете" се изправят срещу Дания на стадион "Васил Левски" в петък от 21:00 часа и таранът заяви, че няма значение кой и кога играе, като най-важното е отборът да печели своите срещи.

"Трябва да се радваме, че имаме добри футболисти. Не сме много тези, които играем в чужбина. Важното е да се представяме по-добре независимо срещу кой и кога ще играе. Няма значение колко играеш, защото понякога футболист може да донесе победата само за 2 минути на терена.

"Най-важното е да вземем шест точки в следващите мачове - няма значение дали съм вкарал аз, Валери или някой друг".

"След показаното срещу Холандия и Италия няма от какво да се притесняваме. Дания и Чехия са силни отбори, но, ако всеки от нас покаже своите възможности, ще се справим в петък.

Подобно на Божинов, и Мицански сподели мнението си относно писанията на датската преса, че футболистите на Мортен Олсен не знаят имената на хората, срещу които ще играят в Петък.

"Всички момчета вярваме във възможностите си и не обръщаме внимание на думите им, че не ни познават. Надявам се всички да обръщат внимание на България след мача в петък. Дано настроението ни се запази след него", завърши Мицански.

Най-четени