Най-скъпите билети за Вечното дерби са по 15 лева 24.04 | 12:40

Предварителната продажба на пропуските започва в четвъртък

От Божидар Азманов

Левски обяви цените на билетите за Вечното дерби с ЦСКА. Двубоят ще се играе в събота, 27 април, на Националния стадион "Васил Левски", а "сините" са символичен домакин на двубоя.

Най-скъпите пропуски ще бъдат за сектор А. На централната трибуна ще се влиза срещу 15 лева. Запалянковците, които ще се разположат в сектор В ще трябва да броят 10 лева.

За най-темпераментните фенове на Левски в сектор Б цената е 7 лева, а билетите за привържениците на ЦСКА в сектор А ще бъдат по 10 лева.

Предварителната продажба на пропуските за дербито от 24-ия кръг на първенството Левски - ЦСКА започва в четвъртък, 25 април.

В четвъртък и петък, билети ще се продават само на касите на стадион "Георги Аспарухов" на ул. "Тодорини кукли" №47 от 10,00 часа до 18,00 часа.

В деня на мача (събота, 27 април) билети ще се продават само на касите на стадион "Васил Левски" откъм ул. "Гурко" и ул. "Граф Игнатиев" от 10,00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Припомня, че имаше голяма вероятност голямото дерби на българския футбол да се играе пред празни трибуни заради обидните транспаранти и нациски символи, които част от феновете на Левски опънаха по време на двубоя с Литекс миналата седмица.

В крайна сметка обаче Дисциплинарната комисия към БФС реши да глоби сурово "сините", но да не разваля футболния празник, лишавайки мача от публика.

Водещи

Най-четени