Напляскаха Меси по време на "Ел Класико" 31.01 | 17:30

Двама футболисти на Реал удариха по един шамар на аржентинската звезда

От Краси Киров

Вчера Реал Мадрид и Барселона завършиха на равно 1:1 в първи мач от полуфинала за Купата на Краля, оставяйки интригата за реванша на "Камп Ноу".

Разбира се, нямаше как Ел класико да мине и без разправии на терена, тъй като и двата тима не си поплюваха и влизаха здраво в краката на съперника, но съдията така и не показа червен картон в срещата, въпреки че имаше няколко играчи, които искрено искаха това.

В 78-ата минута обаче се открои един момент, в който любимият футболист на Барселона Лионел Меси беше "нашамарен" от играчи на Реал Мадрид - по-точно националите Алонсо и Арбелоа.

Какво всъщност се случи? Меси си мислеше, че може би ще бъде отсъдено нарушение срещу него край тъчлинията отдясно, но страничният съдия беше категоричен - тъч в полза на Барселона.

Арбелоа пък се приближи към аржентинеца и буквално си го "плесна" през лицето. Меси се опита да протестира, но последва второ шамарче от страна на Алонсо, но той по-скоро погали №10 на Барселона, за да му мине по-бързо от постъпката на левия в този мач бек.

Едва ли са много хората, които могат да нашамарят Меси без да има последствия. Аржентинецът дори не успя да си отмъсти на терена, тъй като това беше от малкото мачове, в които той не успя да отбележи гол.

Уникалните кадри с шамарите срещу Меси гледайте при колегите от Sporta.bg.

Водещи

Най-четени