Наско Сираков критичен към формата на Левски и ЦСКА 16.10 | 13:16

"И двата тима са много слаби", отбеляза легендата на "сините"

От Константин Симидчийски

Легендата на Левски Наско Сираков и неговата съпруга Илиана Раева гостуваха в "Гореща точка" по TV7, като бившият изпълнителен директор на "сините" сподели вижданията си относно моментното състояние на българския футбол.

Броени дни преди Вечното дерби на националния стадион "Васил Левски", Наско Сираков показа, че не е особено впечатлен от класата на двата отбора.

"Както Левски, така и ЦСКА са много слаби в момента", коментира Сираков.

Бившият шеф на Левски отново "жегна" и собственика на "сините" Тодор Батков, с който отдавна не е в добри отношения.

"Слава Богу, че Тодор Батков все още не е казал нищо. Той като каже нещо и после винаги става обратното. Ако каже, че Левски ще победи, ще започна да се страхувам, макар че от сърце желая на Левски да победи", каза Сираков.

"Що се отнася до вечното дерби, моето лично мнение е, че на този етап ще се срещнат два доста слаби отбора откъм футболни достойнства и качества. Според мен, Левски не е на нивото, на което всички очаквахме да бъде през последните 3-4 месеца. Определено Левски играе слабо. Левски играе слабо, но имаше много добра програма, спечели много точки и е в борбата за титлата. Но Левски има възможност да се поправи в оставащите кръгове да края на есенния полусезон. Има достатъчно време и да поправи игровия си облик".

"Мисля, че Левски играе безобразно слабо в защита, макар че не е допуснал много голове, но като организация в отбрана Левски играе безобразно слабо, а имаше и доста късмет в много мачове. Но при една победа във вечното дерби, Левски си остава категорично фаворит за титлата, макар че моето лично мнение е, че Лудогорец играе най-добрия футбол в България, при това с разлика", каза още Наско Сираков.

Помолен да даде прогноза относно крайния изход на Вечното дерби, героят от САЩ 94 сподели: "Прогноза за вечното дерби? Пожелавам от все сърце успех на Левски, не може и да е иначе, ще стискам палци за "сините", но мисля, че изключително трудно ще спечелят".

Водещи