Наско Сираков представи "Единакът" 04.06 | 21:16

Бившият национал отново говори за "атомната бомба"

От Иво Вецев

Легендарният нападател на Левски Наско Сираков официално представи книгата си "Единакът" - биографична книга на бившия изпълнителен директор на "Герена".

Мястото на събитието беше хотел "Макси", където имаше много гости, а Сираков беше придружаван от своята съпруга Илияна Раева. Преди това двамата бяха гости в предаването "Дневен ред", където дискутираха по темата "Левски".

По време на официалното представяне на своята книга Сираков отново не подмина темата Левски, като беше попитан за изказването, което даде преди малко повече от седмица за "атомната бомба", свързана с Левски.

"Бомбата се зарежда", лаконично се изказа бившият силен човек на "Герена", като поясни, че не е разговарял със Станимир Стоилов и Димитър Димитров - Херо по повод днешното им напускане от Ботев (Пловдив). Сираков подчерта, че няма пръст в това.

"Искам да благодаря на издателство "Сиела", че се нагърбиха с тази отговорност. Благодаря и на автора Павел Колев, който четири години се рови като миньор в най-интимните тайни на семейството.

Също така благодаря и на моите приятели, на любимата ми Илияна, на моите красавици Славея и Виолета. Благодаря на майка ми, на баща ми, лека му пръст, на родителите на Илияна. Обичам ви всички. Добре дошли и наздраве".

За книгата той сподели, че това е труд, който казва истината за него. "През всичките тези години журналистите изписаха много глупости по мой адрес. Тази книга е истината за мен".

На събитието присъстваха много близки и познати на Наско Сираков, сред които бяха Борислав Михайлов, Даниел Боримиров, Кирил Ивков, Иван Вуцов, Стоян Хранов, Симеон Щерев и други "сини" легенди. От лагера на ЦСКА също уважиха събитието, като сред гостите бяха Стефан Орманджиев, Емил Костадинов, Александър Чакмаков и други.

Водещи

Най-четени