Националите играят с Франция и Чехия пред столичните фенове 28.07 | 13:53

Мини турнирът в "Арена Армеец" ще се играе пред публика заради огромния интерес към залата и отбора

От Михаела Ганчева

Националният отбор по волейбол на България ще изиграе мини турнир с формациите на Франция и Чехия в новата зала "Арена Армеец", който се явява част от подготовката на тимовете за предстоящото Европейско първенство.

Добрата новина за феновете е, че от федерацията разрешиха срещите да се играят пред публика. Това ще даде допълнителен шанс на запалянковците, не успели да се сдобият с пропуски за откриването на залата, да проследят на живо проверките на "лъвовете" преди важното им изпитание в Австрия и Чехия между 10 и 18 септември.

"В залата ще могат да влязат всички почитатели на волейболната игра и да подкрепят отбора в подготовката му за европейските финали", заяви Николай Николов, директор на националния отбор.

"За да избегнем проблеми с пропусквателния режим в залата, ще определим минимална цена на пропуски за мачовете", заяви Станислав Николов, генерален секретар на Българска Федерация Волейбол.

Припомняме, че на 16 август момчетата на Радостин Стойчев ще отпътуват за Варна, за да продължат подготовката си за Евро 2011 в морската столица до 31 август.

Водещи

Най-четени