Неделев дебютира за Майнц другата седмица 04.01 | 10:47

Псевдороднини на футболиста си просят негови екипи от магазина на Майнц

От Даниел Любомиров

Тодор Неделев вероятно ще дебютира за новия си клуб Майнц в контролата в Испания срещу белгийския Остенде. Това е предварителният план на старши треньора на германците Томас Тухел, който е останал приятно изненадан от стриктното отношение на юношата на Ботев (Пловдив) към работата му.

Още на първата си тренировка за Майнц Неделев направи добро впечатление със старанието си, а сега е изненадал приятно наставника си като е изпълнил инструкциите му да свали 4 килограма.

Така Неделев вече тежи 71 кг – любимото му число, което за негово съжаление не е на разположение на екипа на Майнц. Производителят Найки е направил фланелки само до номер 35, което е принудило Тодор да избере 28.

В любопитна ситуация са изпаднали отговорниците за фен магазина на Майнц – псевдороднини на Неделев са влезли в канцеларията и са пробвали да си изпросят негови фланелки под предтекст, че са негови братовчеди от Германия.

Неделев с усмивка обяснил на ръководителите в клуба, че всъщност той няма роднини в тази част на Европа. Иначе новото жилище на юношата на Ботев е само на 1.5 км от тренировъчната база на Майнц, като футболистът е получил и служебен автомобил БМВ.

Водещи

Най-четени