Ники Михайлов: Малта е сериозен съперник 19.03 | 18:04

Вратарят на националния отбор определи следващия ни опонент като "корав отбор"

От Даниел Любомиров

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов определи следващия ни съперник в квалификациите за Световното първенство - Малта - като корав отбор, към когото трябва да се подходи с внимание и уважение.

Според стража на Твенте никой в националния отбор не мисли все още за предстоящия сблъсък с Дания в Копенхаген, защото също толкова важна задача е победата над аутсайдера Малта.

"Няма как да има подценяваме, защото нищо не сме направили. Готови сме и всичко върви по план. Концентрирани сме да вземем трите точки, още повече, че сме домакини.

Съперникът е корав, защото се защитава с шестима души, играе с агресия. Срещу добрите отбори играе на контраатака...

Не мислим за Дания, защото гледаме мач за мач", коментира Михайлов.

"Надявам се липсата на публика да не повлияе на играта. В последните ни домакинства феновете изиграха важна роля, но в случая това е положението.

Надявам се да не се окаже голям проблем", заяви още Михайлов.

До момента вратарят на националите е допуснал три попадения в Световните квалификации - всичките от тях са паднали на Националния стадион "Васил Левски". 2 при равенството с Италия и 1 в ремито с Дания.

Домакинството на Малта ще бъде четвърто за "лъвовете" от програмата на пресявките за Мондиала, като единствено Чехия още не е пристигала в София.

Водещи

Най-четени