Ники Михайлов призна за оферти от два клуба 04.07 | 10:29

Слуховете свързват вратаря с отбори като Фиорентина и Евертън

От Краси Киров

Стражът на българския национален отбор по футбол Николай Михайлов сподели, че интерес към него има, но той не бърза с избора на нов клуб.

Договорът на вратаря с холандския Твенте изтича догодина и това лято той ще бъде продаден, за да влязат някакви пари за него в клубната каса.

"Към мен има интерес от Англия, Италия и Испания. Моят мениджър е влязал в контакт с два клуба, но все още няма да ги разкриваме.

Искам да отида в отбор, който отговаря на моите очаквания и цели. Не бързам да напускам Твенте. Винаги съм се наслаждавал на престоя си тук. Имам още една година от договора, така че и да остана, не е никакъв проблем", сподели българинът пред De Telegraaf.

Михайлов пропусна края на миналия сезон с травма в коляното, но добави, че вече е добре.

"Нямам проблем с коляното. Имах време да тренирам с физиотерапевта на националния ни отбор и съм напълно възстановен и в добро състояние", сподели националният ни страж.

Ники Михайлов е свързван най-вече с тимовете на Фиорентина и Евертън и вероятно това са двата клуба, с които той вече преговаря.

В същото време Твенте вече му намери заместник в лицето на Сони Стивънс, което още по-ясно говори, че кариерата на бившия футболист на Левски в Холандия приключва.

Водещи

Най-четени