Никой не знае връща ли се Казийски в националния 17.07 | 18:53

Радостин Стойчев също не може да отговори на този въпрос

От Иво Вецев

Преди няколко дни Пламен Константинов изпрати повиквателна на Матей Казийски за националния отбор по волейбол на България.

Засега отговор от българския посрещач няма, като хиляди фенове на волейбола у нас се надяват посрещачът да е част от селекцията на новия треньор на отбора за Световното първенство в Полша, което почва на 30-и август.

До този момент няма официално становище от страна на Казийски и, въпреки че италианските медии твърдят, че той ще откаже да се върне заради ръководството на БФВолейбол, все още той не е разговарял с когото и да било по темата.

Това важи и за Радостин Стойчев, с когото през следващия сезон отново се събират в Тренто и вече работят 11 години заедно. Бившият селекционер на България обаче няма представа дали Казийски ще приеме или ще отхвърли поканата на новия селекционер на "лъвовете".

"Трябва да попитате Матей. Много от нещата, които пишат и говорят хората не са верни. Но, дали Матей ще се върне в националния отбор, обърнете се към него", заяви Стойчев за "Дарик Радио".

Водещи

Най-четени