Никой няма да ми извива ръцете, отсече Любо Пенев 17.10 | 13:01

Националният селекционер не се притеснява за поста си

От iNews.bg

Селекционерът на България Любослав Пенев няма никакви притеснения за поста си, въпреки зачестилите спекулации в пресата за евентуална негова смяна – първо с Красимир Балъков, след това със Стойчо Стоев, Петър Хубчев и куп други тиражирани специалисти.

"Изпълкомът ще реши дали ще довърша работата си или пътищата ни ще се разделят. Но ако някой си прави илюзии, че ще ми извиват ръцете за отбора или щаба ми, много се е объркал. Няма как да стане!”, отсече Пенев пред вестник "Труд".

Припомняме, че днес сутринта "Стандарт" информира, че Хубчев бил "скритият фаворит" за наследник на Пенев, а на 15-ти октомври "24 часа" съобщи, че Балъков сменя Ел Голеадор начело на националния отбор.

В последствие близкият до "Часовете" вестник "Труд" опроверга слуха за треньора на Литекс, позовавайки се на думите на Гриша Ганчев, а днес публикува интервю със самия Балъков, който категорично отрече да се гласи за национален селекционер.

Някои родни медии още след загубата от Норвегия спекулираха с желанието на Изпълкома да поиска оставката на Пенев, но реално единствено Венцеслав Стефанов от членовете публично (пред bTV) разкритикува работата на Ел Голеадор и изрази намерение да предложи смяната му.

Водещи

Най-четени