Николай Костов: Подценихме Миньор 25.03 | 16:26

Наставникът на "сините" призна, че неговият тим не е бил на ниво при днешното поражение с 0:1 от перничани

От Константин Симидчийски

Треньорът на Левски Николай Костов изглеждаше изключително разочарован от отношението на играчите си срещу Миньор в мача днес на "Георги Аспарухов", който "чуковете" спечелиха с 1:0.

Самият наставник на "сините" определи като основна причина за загубата недостатъчната концентрация и подценяването на съперника.

"За грешки не искам да говоря, просто искам да кажа, че нашите футболисти подцениха отбора на Миньор", коментира Костов след последния съдийски сигнал. Очакванията бяха големи, но не се представихме на ниво, не бяхме мотивирани и е нормално да не покажеш добра игра. Сега какво да говоря за липса на скорост... Мисля, че първото полувреме не бяхме достатъчно концентрирани, не можахме да създадем положения, а отборът на Миньор се бранеше много добре."

Костов отчете, че преди почивката Левски е владеел инициативата, но независимо от това не е успял да притисне противниковите бранители.

"Въпреки, че владеехме топката много, не успяхме да създадем чисти положения и ни липсваше концентрация при разиграванията на 30 метра от вратата на гостите", каза той.

Треньорът на Левски не отдаде голямо значение на факта, че отборът му не е успял да се възползва от загубата на Лудогорец вчера срещу Славия с 3:2.

"Всички могат да загубят точки, затова е интересен шампионатът. Може би трябва да променим настройката за играта, но не знам как ще стане това. Не искам да коментирам как ще работим оттук нататък", завърши Костов.

Водещи

Най-четени