Николай Костов притеснен от забавянето на селекцията в Левски 17.01 | 15:37

Треньорът на Левски остана доволен от първия подготвителен лагер в Кипър, където "сините" наблегнаха на физическата подготовка

От Мариян Найденов

Забавянето на селекцията в Левски е тревожно, категоричен е старши треньорът на тима Николай Костов. Той иска да има пълен състав при заминаването на тима за Турция на 21 януари, защото по време на втория подготвителен лагер ще трябва да бъде изчистен съставът за пролетния полусезона в "А" група.

Един от вариантите за нов нападател е юношата на Реал Мадрид - Гонсало Гарсия, който е бил предложен на Левски от кипърски мениджър.

"Вече започва да ни притеснява селекцията, защото времето минава и контролните мачове наближават. Надявах се вече да бъдем в пълен екип, но явно ще се забавят нещата. Желанието на всички е да привлечем нови играчи колкото се може по-бързо. Ще бъда доволен на един или двама нови, които ще дойдат от чужбина.

Харесва ми този футболист (б.а.- Гонсало Гарсия), но той струва пари, както и всички добри играчи. По този въпрос, както и с тези, с които се разделяме, е хубаво да говорите с ръководителите", каза Костов, цитиран от БТА.

Треньорът на Левски остана доволен от първия подготвителен лагер в Кипър, където "сините" наблегнаха на физическа подготовка и по-малко на работа с топка.

Единственият проблем пред старши треньора на Левски, освен забавената селекция, е контузията на Симеон Райков. Крилото на "сините" получи травма в адукторите по време на тренировка в Кипър, но ще се възстанови на време за първата контрола в Турция срещу Рубин (Казан). Мачът е насрочен за 22 януари.

Водещи

Най-четени