Николай Митов: Излизаме с най-доброто и искаме Купата 14.05 | 16:18

Наставникът на Левски говори преди финала с Берое

От Божидар Азманов

Наставникът на Левски Николай Митов категорично подчерта, че в тима мислят само за битката с Берое утре, която ще определи новия носител на Купата на България.

"Сините" излизат срещу заралии от 17:30 на градския стадион в Ловеч, а техният треньор сподели, че ще излезе с най-доброто, с което разполага и няма да пази никой за двубоя с Лудогорец в събота.

"Въобще не мислим за мача с Лудогорец в събота. Само Берое ни е в главата. Хвърляме се за Купата на България. Футболистите са спокойни, а настроението е като за финал. Уверени сме и нямаме притеснения.

Всички са здрави, което ме радва, Кристовао Рамос и Базил де Карвальо също. Излизаме с абсолютно оптималния състав, който аз мисля, че е правилен за този мач. Искаме да вземем купата и няма да пазя футболисти за двубоя срещу Лудогорец."

"Виждам огън в очите на играчите, но трябва да го покажат и на терена. Левски няколко години няма трофей и искам да спечелим купата. Берое показа добри игри през пролетния полусезон, но ние сме фаворити.

Левски винаги е фаворит в България. Това е положението, това ни е орисията. Победихме Берое два пъти в първенството, а сега трябва да вземем и финала срещу тях. Тренираме и дузпи, защото това е част от играта."

"Не съм се чувал с Илиан Илиев, но той има голям принос да играем на този финал", категоричен бе Митов на своя брифинг преди двубоя с Берое.

Водещи

Най-четени