Нов кандидат за Гари Родригес 15.01 | 18:20

Пескара си хареса холандското острие

От Иво Вецев

Звездата на Левски Гари Родригес се оказва доста популярно име е Европа, след като още един отбор изяви желание да закупи холандския стрелец, който прави впечатляващи мачове за "сините".

Името на новият кандидат-купувач е Пескара, който се състезава в Серия Б, но през миналия сезон беше част от елита на Италия и записа няколко силни игри, но клубът така и не намери постоянство в изявите си и отново се върна във втория ешалон.

Засега кампанията на тима в Серия Б се развива успешно, като отборът е на 4-о място и иска да се подсили с няколко класни попълнения през зимата, за да се завърне максимално бързо сред тимовете от топ 20 на Ботуша. От тима са готови да броят около 700 хиляди евро, смятат медиите в Италия.

Засега обаче няма отговор от страна на Левски, както и от самия Родригес. Холандецът имаше уникалната възможност да си осигури трнасфер в Премиършип, тъй като в Левски постъпи оферта за играча от Уест Хям, но "чуковете' искаха първо да изпробват за няколко дни качествата на бързоногото крило. Той обаче отказа под претекст, че не е играч за проби.

Лудогорец също имаше апетити към звездата на Левски и сделката беше почти приключена преди феновете на "сините" да се намесят и да заплашат с линч ръководството на отбора, ако се стигне до трансфер на Гари в шампиона от Разград.

В същото време се смята, че Родригес няма да приеме друга оферта освен такава от страна на Спортинг (Лисабон). Официална оферта все още няма обаче, а Тодор Батков държи на всяка цена да продаде най-добрия играч на тима, за да закърпи финансовото положение на 26-кратните шампиони.

Водещи

Най-четени