Нова дата и място за следващия мач на Благой Иванов 22.03 | 13:44

Преместиха двубоя на Багата от Рино в Темекула

От iNews.bg

Промениха датата и мястото на провеждане на следващия 11-и поред мач на един от най-добрите български бойци Благой Иванов - Багата, информира в. "24 часа".

27-годишният софиянец участва в турнира за световната титла на своя промоутър - веригата "Белатор". В надпреварата се пуснаха осем състезатели, а след изиграването на четвъртфиналите останаха четирима, които ще спорят за трофея.

В първия си мач Багата се разправи с американеца Рич Хейл, а сега му предстои сблъсък с друг янки - Лавар Джонсън на полуфиналите. Той ще се проведе на 11 април в казино "Печанга" в Темекула, Калифорния.

Първоначално беше обявено, че мачът на Благой Иванов ще е на 4 април в Рино, Невада, но организаторите са решили полуфиналите да са със седмица по-късно в Калифорния.

Това обаче може да донесе късмет на българина, защото новата локация за двубоя му е щастлива за него. На 13 септември миналата година той се завърна с победа на ММА ринга именно там след тежкия инцидент, който претърпя при наръгването си с нож в София.

Срещу Лавар Джонсън Багата ще търси 11-а поредна победа в кариерата си, като до момента Иванов няма загуба. Съперникът му пък е с баланс от 18 успеха и 8 поражения.

Техният мач ще бъде главното събитие на галавечерта в Темекула.

Най-четени