Новосъздаден фенклуб помага на "лъвовете" в битката за Лондон 2012 27.11 | 13:20

Феновете ще подкрепят представителните формации на страната ни във всички възрастови групи. Всички желаещи са поканени!

От iNews.bg

Официален фенклуб на националните отбори на България по волейбол бе учреден в събота в столицата.

Сдружението с нестопанска цел се събира във важен момент за водещия национален спорт у нас с амбициозната задача да привлече голям брой съмишленици, които ефективно да подкрепят представителните формации на страната ни във всички възрастови групи.

Вчера клубът проведе и първото си учредително събрание в "K Fitness & Wellness Complex" (адрес: София, бул. България, жк Бокар 33). На него присъстваха либерото на мъжкия национален отбор и ЦСКА Теодор Салпаров и помощник-треньорът на "лъвовете" и наставник на Левски Волей Георги Петров.

Заклетите фенове на националите, които станаха и първите членове на фенклуба се надяват да успеят в проекта си и да станат свидетели на историческо участие и успех на мъжкия ни национален отбор на Олимпийските игри в Лондон и турнира за Световната лига, който ще приеме "Арена Армеец" през май 2012-та година.

Женската ни представителна формация също ще има нужда от подкрепа на олимпийския квалификационен турнир в Истанбул.

"В новосъздадения фенклуб ще членуват хора, обединени от общата страст към този спорт. С негова помощ се надяваме да подкрепяме още по-ефективно националните отбори. Предстои една много важна година за мъжкия ни отбор и искаме да дадем своя принос за успехите", разкри един от учредителите Георги Христов.

За повече информация и контакти с учредителите:

Тел:   0889/600814;  0887/870781

e-mail: iv_59@abv.bg ; boss@polymex.comnezig@yahoo.com

Водещи

Най-четени