Номинираха Бербатов за номер 1 през сезона във Фулъм 02.05 | 16:09

Гласувайте за българина на официалната страница на "котиджърс"

От Краси Киров

Българският нападател Димитър Бербатов попадна сред номинациите за играч на сезона на неговия тим Фулъм. Нападателят е един от петимата номинирани за номер 1 през сезона.

Българинът определено е звездата на отбора през този сезон след като има 13 попадения във Висшата лига и благодарение на него Фулъм се намира в златната среда на класирането. Другите четири номинации са за Саша Рийтер. Марк Шварцер, Йоргос Карагунис и Бред Хангеланд.

'"Голмайсторът на отбора винаги е очевиден кандидат за играч на сезона, но Бербатов носи толкова повече на Фулъм от само голове. Попаденията му се оказаха решаващи през сезона, но дори когато не намира мрежата, пак открива начин да изуми тълпата," пишат в сайта на Фулъм относно номинацията на българина

Притежава страхотно първо докосване, от което всеки играч на света би бил горд, а в същото време показва истински професионализъм, който досега не получаваше нужното внимание. В допълните към 13-те си гола, българинът има 3 асистенци и е създал 41 положения. Трансферът му се смяташе за голям удар за клуба и оттогава той не е разочаровал никой", добавят от изданието.

Дайте своя глас в подкрепа на Бербатов тук.

Водещи

Най-четени