Няма пострадали след покушението срещу БФС 29.06 | 13:10

"Хората вътре са доста изплашени и са се заключили в офисите си", заяви пресаташето на БФС Павел Колев

От Даниел Любомиров

Както стана ясно по-рано днес, привърженици на ЦСКА потрошиха сградата на БФС след серия от хулигански прояви и хвърлени предмети.

Почти всички прозорци на сградата са изпочупени, инициалите са изкъртени, а на фасадата е написано "Мафия", като някои от хвърлените бомбички са попаднали вътре в офисите.

В последствие е повикана полиция, която отцепи района с ограничителна лента, поставена пред тротоара на улицата.

"Има някаква информация. Става дума за вандалщина от привърженици на ЦСКА, поне така ми разказаха колеги, които се намират в сградата.

Те все още са вътре, доста изплашени и са се заключили в офисите си.

Първата информация е, че никой не е пострадал и се надявам, че това ще се потвърди и по-нататък", каза пред Канал 3 говорителят на БФС Павел Колев.

На въпрос защо е повикана линейка, той още веднъж каза, че няма сериозно пострадали хора и не знае поради каква причина е повикан медицинския автомобил.

Охранителят на сградата на футболния съюз също няма данни да е пострадал. Инцидентът съвпада с протест, организиран от привърженици на ЦСКА в социалните мрежи в интернет.

Почитателите на червения клуб от София са недоволни от случващото се в клуба, който е заплашен от изваждане от първенството.

Водещи

Най-четени