Обявиха цените на билетите за Вечното дерби 15.10 | 17:56

На националния стадион "Васил Левски" ще се влиза с пропуски между 10 и 15 лева

От Константин Симидчийски

Ръководството на ЦСКА обяви цените на билетите за Вечното дерби с Левски. "Армейците" са решили да пуснат сравнително евтини билети за стадион "Васил Левски". Самият двубой ще се състои в събота 20 октомври от 16:00 часа.

Крайните фенове на ЦСКА и Левски, които посещават секторите "Г" и "Б" ще влизат на стадиона срещу 10 лева.  Зрителите, които искат да бъдат в Сектор "В" ще получат ценните хартийки срещу 12 лева, докато тези които ще бъдат под козирката на Сектор "А" ще трябва да извадят по 15 лева.

Целта на ръководството е да се съберат повече фенове на стадиона и да се получи истински празник. Този сезон се забелязва по-голямо посещение по стадионите в България, но това като че ли се дължи най-вече на факта, че двубоите не се предават по телевизията.

Специално за Вечното дерби премиерът Бойко Борисов обеща, че ще има телевизионно излъчване. Двете агитки вече сериозно се подготвят за дербито, като ще се опитат да се изненадат с големи хореографии.

Билети за Вечното дерби ще се продават на касите при фен-магазина на ЦСКА при стадион "Българска армия", от сряда (17.10) до петък (19.10), с работно време от 14:00 до 18:30 часа.

В деня на мача (20.10) привърженици на ЦСКА ще могат да закупят пропуски от касата при езеро "Ариана", от 10:00 до 16:45 часа.

Билети в търговската мрежа няма да се продават!

Цени на билетите:

Сектор А - 15 лева

Сектор В - 12 лева

Сектор Г - 10 лева

Сектор Б - 10 лева

Водещи