Оклахома изравни серията с Лос Анджелис 08.05 | 11:55

Индиана стигна до успех над Вашингтон и изравни серията за 1:1

От iNews

Отборът на Оклахома Сити Тъндър изравни серията с Лос Аднжелис Клипърс в плейофите на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада.

Оклахома победи в последния мач Клипърс с 112:101 и резултата вече е 1:1 победи. Ръсъл Уестбруук отбеляза "трипъл-дабъл". Той записа отбеляза 31 точки, спечели десет борби и добави други десет асистенции към актива си, с което записа трети "трипъл-дабъл" в последните пет мача на Оклахома Сити в плейофите на НБА.

Дюран завърши с 32 точки, 12 спечелени борби и девет асистенции, преди да напусне игра при 1:21 минути оставащи по часовник. Ако Дюран беше записал името си под още една асистенция, заедно с Уестбруук щяха да станат първите съотборници в историята на НБА с двоен "трипъл-дабъл" в един плейофен мач.

В другия мач за вечерта в НБА, Рой Хибърт преодоля лошата си форма от плейофите и изведе Индиана до успех с 86:82 над Вашингтон, с което Пейсърс изравниха полуфиналната серия от Източната конференция на 1:1 победи. Центърът на Индиана наниза 28 точки и спечели девет борби.

Вижте видео от двата мача в НБА в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени