Отново неяснота около бъдещето на Роналдо 05.08 | 15:34

"Марка" твърди, че португалецът ще подпише нов договор, той отрече

От Константин Симидчийски

Ще подпише ли Кристиано Роналдо нов договор с Реал Мадрид? По всичко изглежда, че този въпрос все още остава да виси във въздуха.

Днес мадридският ежедневник "Марка" зарадва всички фенове на "кралския клуб", публикувайки информация, че португалецът е приел предложението на Флорентино Перес за нов контракт. Нещо, което би сложило край на спекулациите, че той ще напусне "Сантяго Бернабеу" в посока Англия или Франция.

Сделката ще бъде до лятото на 2018 година, а Роналдо ще прибира по 16 милиона евро на сезон - 13 от тях твърдо фиксирани, а още 3 под формата на допълнителни приходи.

"Марка" посочва, че до разбирателство се е стигнало, след като двете страни са изгладили основния проблем в преговорите - въпросът с имидж правата на нападателя. Според мадридското издание, новият договор на Роналдо ще бъде подписан преди началото на новия сезон в Ла Лига на 17 август.

Днес обаче португалецът отрече информацията в "Марка", заявявайки от Лос Анджелис, че все още няма постигнат консенсус по въпроса.

"Ситуацията все още не е решена. Не съм сигурен, че сега е точното време да говоря за това", заяви Кристиано пред другия мадридски ежедневник "АС".

"Предполагам, че ще можем да ви дадем по-конкретни новини в бъдеще, но засега съм единствено фокусиран върху тренировките", добави португалецът.

Водещи

Най-четени