Отново оставиха Ники Михайлов на пейката 01.09 | 21:01

Българският национал и този път не записа дебют за Верона

От Константин Симидчийски

Българският национал Николай Михайлов отново остана резерва за своя нов тим Верона, който от своя страна претърпя и първо поражение след завръщането си в Серия А.

Веронци отстъпиха с 0:3 при гостуването на Рома в мач от втория кръг на шампионата, а вратарят на българския национален отбор отново бе резерва на бразилеца Рафаел.

Така Николай Михайлов все още не е записал и минута за Верона в официален мач, откакто бе привлечен от холандския Твенте.

Рома пък записа втора победа от два мача под ръководството на Руди Гарсия, което и изравни "вълците" по брой точки с лидерите Наполи и Ювентус - по 6. Верона остава с три пункта, завоювани при домакинския успех над Милан в първия кръг.

И трите гола в мрежата на Верона паднаха след почивката, когато домакините увеличиха оборотите и пречупиха съперника си.

В 56' Качиаторе от състава на Верона си отбеляза автогол, а три минути по-късно Миралем Пянич удвои след асистенция на Франческо Тоти.

Крайното 3:0 бе оформено от дебютанта Адем Ляич, който отбеляза първи гол с екипа на Рома. Привлеченият от Фиорентина сърбин се появи в игра в 52', а само 14 минути по-късно увенча дебюта си с попадение.

Водещи