Отпускат допълнителни пропуски за Арена Армеец 26.07 | 10:57

Премиерът Борисов нареди на спортния министър да отпусне още 5000 ценни пропуска

От Михаела Ганчева

Премиерът на България Бойко Борисов даде специално нареждане на спортния министър Свилен Нейков да направи ново преразпределение на безплатните пропуски за откриването на многофункционалната зала Арена Армеец в събота.

Ценните 5000 хартийки, които бяха пуснати на касите на модерното съоръжение вчера се разграбиха буквално за минути, а голяма част от желаещите да присъстват на събитието останаха разочаровани.

По предварителен план 7000 пропуска бяха запазени за спортните федерации, спонсора "Армеец", строителите от Главболгарстрой, столична община и министерствата, които имат отношение към изграждането на първото по рода си спортно съоръжение в България.

Според Бойко Борисов обаче, покани трябва да получат само депутатите от НС, членовете на Общинския съвет и волейболистите, които ще вземат участие в приятелската среща между националните гарнитури на България и Сърбия.

Желанието на Борисов дава надежда на останалите без билети запалянковци да получат нов шанс да станат част от голямото откриване, като се очаква други 5000 пропуска да бъдат пуснати на касите на залата днес.

Водещи

Най-четени