Официално: Георги Илиев - Майкъла се завърна в ЦСКА 09.10 | 17:45

Той ще изпълнява длъжността изпълнителен директор съвместно с Венцислав Живков

От Даниел Любомиров

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев се завърна в клуба на поста изпълнителен директор, информира официалният сайт на "червените".

Бизнесменът ще изпълнява тези функции и ще бъде член на Управителния съвет на ЦСКА, като вече беше представен пред отбора.

Майкъла се видя и с членовете на спортно-техническото ръководство, като ще съвместява длъжността изпълнителен директор заедно с Венцислав Живков.

В състава на Управителния съвет на ЦСКА се завръща Тончо Токмакчиев, който заемаше подобна длъжност във времето, когато президент бе Васил Божков.

По-рано днес в медийното пространство излезе изказване на Илиев, в което той говори за нуждата от сериозен контрол на трансферите в клуба.

Майкъла отдавна не е привърженик на постоянното привличане на знайни и незнайни чужденци в клуба, които не придават класа и заемат мястото на българските футболисти. Също така Илиев заяви, че парите, които влизат в ЦСКА от "Титан", трябва да бъдат по-правилно управлявани.

След последния мач на "армейците" в шампионата – със Славия миналия уикенд – Майкъла даде много ниска оценка на представянето на чужденците в състава. Според него те са трагични, но "това им е нивото".

Водещи

Най-четени