ПСВ глобява Манолев и го праща го при юношите 29.01 | 11:27

Причина за наказанието е неделната самоотлъчка на българина

От Краси Киров

Ръководството на холандския ПСВ Айндховен е взело решение да наложи глоба на българския национал Станислав Манолев, съобщава местното интернет издание AD.nl.

Причина за наказанието е неделната самоотлъчка на бранителя, който отказа да вземе участие в неделната тренировка на втория тим, обиден от отношението на клуба към него.

Освен, че ще бъде глобен, Манолев ще продължи да поддържа форма с юношите на ПСВ.

Българинът бе един от водещите футболисти на холандския клуб при предишния наставник Фред Рутен. С идването на Дик Адвокаат обаче той изгуби титулярното си място и през есента записа само една среща в Ередивизие.

От началото на 2013 година голмайсторът на България в Световните квалификации бе изваден от състава на първия отбор, но в същото време не получава разрешение да напусне клуба, въпреки че оферти за него не липсват.

Най-сериозен интерес към Манолев има от страна на Фулъм, където той може да се събере с Димитър Бербатов, но англичаните отказват да платят исканите от ПСВ 1,3 милиона паунда.

Според сайта AD.nl обаче действието на футболиста може да промени условията на ръководството на тима от Айндховен и той да го пусне под наем до края на сезона.

Водещи

Най-четени