ПСВ отказа оферта на Фулъм за Станислав Манолев 23.01 | 14:12

Преговорите продължават като англичаните искат българина под наем

От Краси Киров

Ръководството на ПСВ Айндховен е отхвърлило официално оферта от страна на английския Фулъм за Станислав Манолев, твърди холандското издание Voetbal International.

Холандските са отказали офертата за наем на Манолев в тима от Лондон. Според изданието от ПСВ искат да продадат изцяло правата на футболиста, а не да го преотстъпват. Въпреки това обаче преговорите не са приключили и всичко може да се случи.

В последните седмици медиите в Холандия говореха за засилен интерес от страна на "котиджърс" към българския национал. Още повече, че Димитър Бербатов е в отбора на Фулъм и много лесно ще въведе в тима своя сънародник. През тази зима Фулъм продаде десния си бек Стивън Кели на Рединг.

Холандският мениджър на Фулъм Мартин Йол се смята за голям приятел на агента на Манолев - Мино Райола. Екстравагантният агент дори определи този трансфер като много вероятен.

Офертата от страна на англичаните обаче е била за наем до края на сезона и опция за закупуването му. Както е известно някои футболисти трудно се приспособяват към английското първенство и затова повечето отбори искат първо играчите под наем.

Треньорът на ПСВ Дик Адвокаат вече обяви, че няма намерение да използва услугите на Станислав Манолев, който може да се подвизава като десен защитник, десен халф или дясно крило. Именно като крило той изигра страхотни мачове с българския национален отбор в края на миналата година.

27-годишният Манолев има договор с ПСВ до 2015-та година , като преговорите между "филипсите" и Фулъм ще продължат, допълва изданието. В същото време обаче английски представители на Фулъм са започнали преговори и с десния бек на Олимпиакос Василис Торосидис.

Водещи

Най-четени