Пак ще прескачат кола в HDI Mача на звездите 04.04 | 16:31

Денис Родман дава пресконференция утре в 15 часа в Гранд хотел София

От Краси Киров

Отново прескачане на кола ще е голямата атракция в конкурса VIVACOM DUNKS, част от HDI Мача на звездите на българския баскетбол.

Един от участниците в надпреварата е заявил автомобил ТОЙОТА МР-2, в случай, че успее да се класира на финала на конкурса.

Такава кола беше прескочена през 2010 година във Варна от Станислав Цонков и взриви публиката. По-долу ще намерите неокончателен списък на участниците в конкурсите:

VIVACOM DUNKS

АНДРЕ ОУЕНС, СТАНИМИР МАРИНОВ, ДЖОН ОФЕГБУ, ПАВЕЛ МАРИНОВ, БРЕНДЪН ХИЙТ, ЛАМОНТ МАК

VIVACOM SHOOT OUT

АРЪН ХАРПЪР, МАРТИН ДУРЧЕВ, ТОДОР СТОЙКОВ, ДЖИМИ ХЪНТ, БРУНО ШУНДОВ, БРАНКО МИРКОВИЧ, ИЛИЯ СТАНКОВ, ВАСИЛ КЬОСЕВ,

VIVACOM SKILLS

ДЖАРЕТ ХАУЪЛ, ВАСИЛ ЕВТИМОВ, БОЖИДАР АВРАМОВ, АНДРЕ ОУЕНС, МАРКЪС ХОЛ, СТАНИСЛАВ ГОВЕДАРОВ

За пръв в историята на HDI Мача на звездите ще бъде направена и фотосесия, подобно на тази в НБА. Тя ще започне в 13:30 часа в деня на мача и ще бъде отворена към всички медии, стига да не пречат на провеждането й.

За зрителите ще има безплатен паркинг до запълване на местата на съоръжението. Паркирането на булевард Асен Йорданов НЯМА да бъде разрешено.

Още една атракция ще бъде балетът "VS Dance", който ще подкрепи събитието. Професионалните танцьори с хореограф Викотиря Михова 'Goldy' помагат и на баскетболния Левски. В HDI Мача на звездите те ще се включат под егидата на Еврофутбол.

За да запълнят оставащите около 40% места в кампа с Денис Родман, организаторите обявяват и промоция за записване на деца. Само днес, сряда, 4. април ще бъде възможно да се запишат деца с промоционална цена от 125 лв. на участник. Цената включва т-шърти, билет за мача, картичка с личен автограф на Родман. Кампът е двудневен и ще се състои на 6 и 7 април в Арена Армеец. Записвания на телефон 0885 22 13 12 – Галин Стоянов.

Продължаваме да набираме и доброволци за събитието, които да помагат при организацията и опазването на реда в залата. Желаещите моля да се свържат с нашия ПР Светла Стойкова.

"Кесията на вдовицата" ще бъде наречен способът, по който ще бъдат събирани пари за лечението на Рачо Колев и по време на мъжкия и на младежкия HDI Мач на звездите. Всеки влизащ в залата ще бъде помолен да постави ръката си над урна, в която ще се събират средствата за операция на журналиста, и да я отвори. Ако е преценил да постави в ръката си пари, те ще бъдат събрани в полза на болния Колев. Способът ще бъде абсолютно доброволен и необвързващ никого.

Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg онлайн. Извън интернет, местата, където могат да се купят са доста широк спектър и включват бензиностанции ОМВ, вериги магазини Германос и Джеф, хранителни магазини Пикадили, веригите на Техномаркет и Офис 1 Суперстор, и други. Повече подробности тук:

Водещи

Най-четени