Паника в Пирогов, че Цвети Стоянова пак може да посегне на живота си! 09.08 | 14:17

Грацията вече се движи много по-свободно и прави разходки на къси разстояния из коридорите на неврохиргията

От Галина Александрова

Цветелина Стоянова - момичето, за което цяла България се моли, вече се движи по-свободно, твърди сайтът Sporta.bg, който има свои изключително надеждни източници вътре в болницата. Красивата грация е настанена в неврохирургията на лечебното заведение, след като непосредствената опасност за живота й отмина и бе изведена от реанимацията. 

 

"Пациентката е добре и дори рехабилитатори и нейни близки я разхождат на къси разстояния из коридорите на неврохургичния блок за възрастни", разкри високопоставеният ни информатор. Като цяло прогнозите за чаровната гимнастичка са, че има голям шанс да се възстанови и да се върне до голяма степен към нормален начин на живот. Това обаче е рискова прогноза и касае по-дълъп период от време.

Към момента близките на Цвети и лекуващите я доктори имат голямо притеснение. А именно - че течащата Олимпиада може да окаже негатично влияние на крехката психика на момичето. Всички са в ужас от това, че вместо да я зарадва - участието на съотборничките й от анасамбъла в Рио може да я фрустрира. Нещо повече - Цветелина, която вече не е постоянно упоявана има вероятност пак да посегне на живота си. Както е известно тя скочи от 6-ия етаж в жилищен блок в кв "Надежда" преди 2 месеца, но оцеля по чудо, след което попадна на страхотни доктори в Пирогов.

Точно страхът от нов опит за самоубийство е накарал в лекарите да предупредят близките й да вземат мерки да са около нея и ако може да не й дават да гледа ансамбъла по телевизията. Хубавото е, че Цвети демонстрира разкаяние за стореното от нея и не дав аиндикации, че пак е готова на подобно безумие. 

Sporta.bg разбра още, че засега близките на Стоянова са инструктирани да не я тормозят по никакъв повод и да не я разпитват за причините, които са я подтикнали към летежа от 6-ия етаж. 

Водещи