Пепе към Барселона: Истината боли 10.10 | 21:53

Португалецът застана зад коментарите си, че в Барса са "много артистични"

От Иво Вецев

Защитникът на Реал Мадрид Пепе вярва, че футболистите на Барса са реагирали твърде остро на коментарите му след "Ел класико", защото "истината боли".

След срещата на "Камп ноу" между двата отбора (2:2) бранителят изригна срещу симулацията на Иниеста, определяйки каталунските футболисти като "много артистични".

Днес пък Иниеста се засегна на лична основа, като според него не е редно да има такива изказвания след мач на който и да е футболист. Въпреки това Пепе не се извини, а застана твърдо зад коментарите си от "Ел класико".

"Ако някой се чувства обиден по някакъв начин, то това е, защото истината боли", заяви уверено португалецът на пресконференция днес. "Аз просто казах на глас това, което всъщност се случи по време на мача".

В момента Пепе е с националния си отбор на подготовка за двубоя срещу Русия в петък - част от квалификациите за Световното първенство през 2014-а година в Бразилия. Той обаче не е сигурен дали ще играе в срещата, тъй като не е наясно до каква степен травмата в левия крак ще му попречи да се включи пълноценно.

"Нека видим какво ще е положението утре. Ако всичко е наред, се надявам да играя", лаконичен беше португалският бранител.

Водещи

Най-четени