Писаха "отличен" на организаторите на Европейското по гимнастика 07.03 | 11:21

От Европейския съюз по гимнастика дадоха висока оценка на свършеното до момента

От Мариян Найденов

Изключително висока оценка получиха организаторите на Европейското първенство по гимнастика. Тя дойде от шефовете на Европейския съюз по гимнастика (ЮЕГ), които бяха да визита в София, за да инспектират как върви подготовката за състезанието.

Президентът на ЮЕГ Джордж Гелзек, както и членове на различните технически комисии към централата бяха на посещение в София от 1 до 3 март, където се срещнаха с Организационния Комитет на надпреварата.

Шампионатът на Стария континент ще се проведе в столичната зала "Арена Армеец" от 12 до 25 май, като това ще бъде първото подобно състезание след Европейското в Бирмингам през 2010 г. Очаква се над 600 гимнастици от поведе от 30 държави да дойдат в София.

Гостите от ЮЕГ не скриха задоволството си от работата, която е свършена до момента и засипаха с комплименти Оргкомитета за отличните резултати.

"Дискусиите бяха много интересни. Организаторите вече са свършили отлична работа. Те са изключително компетентни, много мотивирани и работният процес върви чудесно.

Професионализмът на Организационния комитет е очевиден и ЮЕГ няма никакви притеснения за гладкото протичане на състезанието", се казва в оценката на Европейския съюз по гимнастика, публикувана в официалния сайт на ЮЕГ.

Водещи

Най-четени