Пламен Крачунов с наградата за играч на кръга 17.03 | 16:08

Бранителят на ЦСКА заслужи приза за победния си гол във Вечното дерби с Левски

От iNews.bg

Защитникът Пламен Крачунов, който в събота направи повторния си дебют за ЦСКА във Вечното дерби на българския футбол с Левски, бе определен за най-добър футболист на 27-ия кръг в А група в анкетата на сайта agrupa.news7.bg.

Допитването бе проведено сред 15 родни медии, като Крачунов спечели категорично с актив от 69 точки, след като бе посочен на първа позиция в 11 от анкетните карти.

Пламен Крачунов се превърна в герой за ЦСКА, след като отбеляза единственото попадение в последното издание на Вечното дерби. Бранителят се разписа с глава след центриране от корнер в последната минута на даденото от главния съдия продължение на мача.

Втори в класацията е таранът на Ботев (Пловдив) Иван Цветков. Той събра 43 точки, след като вкара победния гол за 2:1 в градското дерби с Локомотив (Пловдив).

На трета позиция с актив от 28 точки остана халфът на Славия Галин Иванов, който се отличи с хеттрик във вратата на Нефтохимик при разгромната победа на столичните "железничари" с 5:1.

Четвъртото и петото място в анкетата бяха заети от играчи на ЦСКА. Емил Гъргоров е 4-ти с 23 точки, а топ 5 допълни стражът на "червените" Стоян Колев с 18 точки.

В генералното класиране за сезона лидер е Гъргоров с 299 точки, следван от Маркиньос (244 т.), Мартин Камбуров (201 т.), Симеон Славчев (194 т.) и Гари Родригес (162 т.).

Водещи

Най-четени