Попариха ЦСКА във втората контрола в Турция 29.01 | 19:00

Адмира (Вакер) постигна щастлив успех над "армейците"

От Даниел Любомиров

ЦСКА загуби злощастно с 0:1 от предпоследния в австрийското първенство Адмира (Вакер) във втората си контрола на лагера в турския курорт Сиде.

"Червените" могат да съжаляват горчиво за резултата, защото имаха пълно превъзходство на терена и създадоха много повече чисти положения от съперника си.

Както и в предишния приятелски мач с казахстанския Жетису (0:0) обаче, "армейците" се скъсаха да пропускат и не можаха за втори пореден път да разпечатат противниковата врата. Адмира пък вкара единствения гол в контролата с един от редките си удари към вратаря Томаш Черни в 89-ата минута.

Григор Долапчиев, Омар Косоко, Мартин Петров, новопривлеченият Гуидо ди Вани и Марсиньо пропиляха шансовете създадени от ЦСКА в мача и българският отбор отново остана без гол на сметката си.

Старши треньорът на "армейците" Стойчо Младенов по традиция даде шанс на почти всичките си здрави футболисти да вземат участие в срещата. Апостол Попов, Пламен Крачунов и Жереми Фо-Поре не се включиха в контролата, тъй като са с травми и тренират на облекчен режим.

Водещи

Най-четени