Поредна контузия разтревожи Камило Плачи 04.06 | 11:33

Дани Милушев няма да бъде на разположение за мачовете със Сърбия през уикенда

От iNews.bg

Селекционерът на националния ни отбор по волейбол Камило Плачи продължава да изпитва сериозни проблеми с контузени състезатели, като вчера в лазарета влезе и вторият диагонал Данаил Милушев.

Той е изкълчил глезен малко преди края на вчерашната тренировка, а след като е бил прегледан, е получил десет дни почивка от лекарския щаб на отбора.

Така Милушев няма да бъде на разположение на Плачи за предстоящите мачове със Сърбия в Световната лига. "Лъвовете" посрещат западните ни съседи в столичната "Арена Армеец" през уикенда.

Така най-вероятно в състава за мачовете със сърбите за пръв път в 12-те ще попадне диагоналът на Марек Венелин Кадънков.

Състоянието на Милушев ще бъде следено всеки ден предвид предстоящото маратонско пътуване за тима от следващата седмица.

Във вторник, 10 юни, отборът заминава за Сургут, където гостува на Русия, а след това директно лети за Чикаго за два мача срещу САЩ. Последната част от турнето ще бъде в Нови Сад и Ниш за визити на Сърбия в края на юни.

За първия домакински двубой срещу западните ни съседи тази събота в "Арена Армеец" са продадени около 4 хиляди билета, но се очаква интересът да расте с наближаването на мача.

Двубоите срещу Сърбия ще бъдат излъчени пряко по ТV7.

Водещи

Най-четени