Посветиха песен на Стилиян Петров 16.01 | 11:35

Джон Грегъри посвети песен на Брус Спрингстийн на борещия се с левкемията капитан на Астън Вила

От Краси Киров

Бившият мениджър на Астън Вила Джон Грегъри посвети песен на Брус Спрингстийн на борещия се с левкемията капитан на тима Стилиян Петров.

58-годишният Грегъри, който е и бивш футболист на бирмингамския клуб, бе начело на Астън Вила в периода между 1998 и 2002 година. В последствие британецът бе начело на няколко клуба от Англия и Израел, а в момента е безработен.

Грегъри обаче притежава и музикантска дарба, което той отново доказа пред феновете на Астън Вила. Той избра да изпълни популярното парче на легендата Брус Спрингстийн, носещо името "No Surrender" ("Не се предавай").

"Искам да посветя това на нашия капитан. Мисля, че името на песента казва всичко за него...", започна Грегъри, като той все още не бе довършил встъплението си, преди хората от аудиенцията му да избухнат в аплодисменти и одобрителни възгласи.

Явно окуражен от реакцията на публиката, Грегъри директно подхвана парчето, посветено на българския халф на клуба.

Стилиян Петров бе диагностициран с остра форма на левкемия в началото на миналата година, но борбата му с болестта все още продължава да вълнува всички хора, свързани по някакъв начин с Астън Вила.

Вижте видео с изпълнението на Джон Грегъри посветено на Стилиян Петров само при колегите от Sporta.bg.

Водещи

Най-четени