Предизвикателство на стиловете - Данаил Йорданов срещу Деян Топалски 09.03 | 16:03

Срещата ще се проведе в началото на април

От iNews.bg

Професионална бойна гала вечер с генералното спонсорство на "ДЕВЕДЖИ" "ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА СТИЛОВЕТЕ, TWINS-12". Под патронажа на "Българската Кудо федерация" със съдействието на промоутърска къща TWINS, Хитбилдинг и "Бойно Самбо-София"! Съвместно с Българска федерация по Шоотофайтинг, Българска федерация по Комбат Рестлинг, борцов клуб "Славия-2009". Бойци от Кудо, Граплинг, Борба, Самбо, Джудо, ММА, Кикбокс, Шоотфайтинг, Бойно Самбо, Карате, Муай тай, Таекуондо, Комбат рестлинг, вкопчени в битка за отличието майстори на бойните изкуства! Очаквайте "Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" 2 април 2016г., София, зала "Универсиада” от 20.00 часа! Деян Топалски срещу Данаил Йорданов 85кг, среща в стил Шоотбоксинг.

Боецът Данаил Йорданов е на 23 години с треньор Коко Колев, тренира в Боксов клуб "Импакт”. Има предимстовто, че е 10 години по-млад от противника си и няма неговите контузии, представител на стила Шоотбоксинг, където има мачове зад граница. А, най-голямото предимство ще бъде, че предстоящия двубой ще бъде именно по правилника на Шоотбоксинг, за разлика от другите двубои във вечерта. Правилата са основно удари в стойка, а събмишън техниките също са разрешени само в стойка. За спазване на изискванията ще се грижи международно сертифициран рефер по този стил. Данаил се подготвя при своя треньор, кикбокс-специалиста Коко Колев, който смята че възпитаника му е добре подготвен за всички дистанции.

Срещу него излиза Деян Топалски, висок 188 и тежи 84кг. Деян след излизане от риалити шоуто ВИП БРАДЪР е пределно мотивиран да се върне на победния път. Още с напускане на къщата се включи в световното първенство по Кикбокс, където липсата на подготовка си каза думата и след тежка битка отпадна в първият кръг. Последва професионална кикбоксова среща, която беше прекратена заради аркада на Деян. Бойната кариера на Деян Топалски започва с Киокушин карате, след това тренира Таекуон-до, но най-много години посвещава на Кикбокса. Осем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници : К-1 , лоукик и фулконтакт правилник. В ММА клетката има 13 победи и 3 загуби.

Зрителите на залата ще могат да виждат всички детайли от мачовете и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи. Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата! Очаквайте още интересни срещи!

Водещи

Най-четени