Премазабият от бой служител на Левски вече е стабилизиран 22.08 | 18:21

Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите, съобщиха от МВР

От iNews.bg

Пребият служител на Левски Цветан Вълчев вече е стабилизиран, информира "Труд". 38-годишният мъж, който работи в маркетинговия отдел на клуба, бе атакуван с железни палки тръби пред офисите на ул. "Тодорини кукли" в София вчера сутринта и бе приет в болница с опасност за живота.

"Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите", съобщиха от МВР по-рано.

На този етап не е ясна причината за нападението. Вероятно нападението е заради преустановени бизнес практики с фенски структури. Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян обаче отхвърли версията, че зад жестокия побой стоят привърженици, но той няма какво друго да каже...

"От този човек (Цветан Вълчев – бел.ред.) не зависи абсолютно нищо. НКП се е занимавал с мърчъндайзинга и маркетинга в продължение на определен период от време официално на базата на договори при стария собственик Спас Русев”, заяви Степан Хиндлиян пред NOVA.

Водещи

Най-четени