Признание за Гадателката на Берлускони с точните прогнози за Лудогорец 23.10 | 15:35

Теодора Стефанова предвиди труден мач и гол в последната минута

От iNews

Гадателката на Берлускони прави истински фурор с прогнозите си за мачовете на Лудогорец в Шампионската лига.

Ясновидката прогнозира специално за Sporta.bg двубоя на българския шампион срещу Базел, като нейните предвиждания бяха за равностоен двубой, натиск на Лудогорец в определени моменти и гол в последните секунди на мача.

Именно това се случи и Теодора Стефанова сигурно е зарадвала много любителите на прогнози и залагания. Гадателката видя и победата на Реал Мадрид над Ливърпул във вчерашните мачове.

През този футболен сезон, изглежда, Теодора Стефанова вижда много ясно мачовете на Лудогорец, след като впечатли не само България с прогнозите си от предишните срещи на разградския тим.

Ясновидката прогнозира много точно драматичното класиране на Лудогорец след изпълнение на дузпи, когато Козмин Моци се превърна в български герой със спасяванията си срещу Стяуа (Букурещ).

Гадателка видя ясно и загубата на Лудогорец от Реал Мадрид. Тогава Теодора предрече, че българите ще излязат с високо вдигнати глави след мача, въпреки резултата, а всички си спомнят какво се случи на "Васил Левски".

Прогнозите на Теодора са едни от най-гледаните в италианския телевизионен ефир. Тя живее на Апенините повече от 20 години и работи в едно от най-гледаните телевизионни предавания, където дава своите прогнози за най-важните спортни събития и мачовете от Серия А.

Наскоро calciomercato поздрави Гадателката, която позна много точно новия селекционер на Италия Антонио Конте в интервю след Световното първенство.

Водещи

Най-четени