Приказно красивата вдовица на загиналия боксьор умили света с послание (СНИМКА) 25.07 | 03:09

Елисавета обеща да живее заради сина, с който Максим Дадашев я е дарил и благодари на всички, които с положили грижи за него след боя

От iNews.bg

Съпругата на починалия в болница след мач руски боксьор Максим Дадашев - Елизавета отправи покъртителни думи към любимия си в социалните мрежи. iNews.bg Ви запозна с трагичната случка, при която руският файтър бе пречукан от бой на ринга, а после припадна. След това екарите в САЩ опитаха да го спасят с трепанация на черепа, но усилията им се оказаха напрази и той загуби живота си.

Покъртителното е, че чаровната блондинка и Дадашев са заедно от деца, a тя трябваше да пътува по спешност от Турция до САЩ, за да бъде с него в последните му часове.

"Любов моя, ти винаги си бил в сърцето ми, което сега е разкъсано от болка без теб. Това са най-трудните дни за семейството ни, но аз ти благодаря за тези 11 години заедно. 11 години щастие и прекрасен син. Това ще ми даде силата да живея", написа тя в социалните мрежи.

По-късно вдовицата на Дадашев благодари на всички, които са се грижили за него и се закани синът им да стане "велик човек като баща си".

2172442

Водещи

Най-четени