Принц Албер се отказа да посети Банско 27.01 | 19:05

Неотложни промени в програмата му налагат присъствието му в Монако

От Константин Симидчийски

Принц Албер Втори няма да може да присъства на шестото благотворително състезание по ски и биатлон на асоциацията A.S. Star team for the children M.C. в Банско на 28 януари.

От канцеларията на принца бе изпратено съобщение, което известява промяната в плановете му, породена от неотложни лични ангажименти.

"Негово превъзходителство отменя присъствието си в Банско заради неотложни промени в програмата, които изискват неговото присъствие в Монако. Негово превъзходителство Албер трябваше да откаже своето участие в шестото състезание на световните звезди по ски в Банско", се казва в съобщението.

"Негово превъзходителство искрено съжалява, че няма да може да присъства и пожелава на организаторите голям успех за това благотворително събитие. Той благодари на всички спортисти и известни хора, които допринасят за успеха на тази благородна кауза в полза на децата в неравностойно положение. Принцът остава активно и силно обвързан с мероприятията, организирани от Ски отбора на звездите за децата от самото му създаване през 1993 г.

Изпълнителният директор на асоциацията А.S. Star team for the children M.C Мауро Серра обяви тази вечер, че Негово Величество принц Албер Втори искрено съжалява, че е пропуснал събитието. Ако не успее да присъства поне на вечерята на 28-и януари в Кемпински Гранд Арена Банско, той ще направи включване на живо за събитието, а в най-скоро време ще организира официално посещение в България. Всички от звездния тим на принц Албер Втори вече пристигнаха в Банско и очакват жребия за ски състезанието утре - 28 януари.

Водещи