Провали за Челси и Манчестър Юнайтед в Англия 21.02 | 19:24

Арсенал пък измъкна успех над Кристъл Палас

От iNews.bg

Отборите на Челси и Бърнли не успяха да се победят на "Стамфорд Бридж" в среща от 26-я кръг на английската Висша лига. Бранислав Иванович в 14-тата минута откри резултата, а в 80-тата Бен Мий изравни.

Въпреки разочароващия резултат Челси остава на първата позиция с актив от 60 точки, но по-късно днес Манчестър Сити може да се доближи на пет от лондончани, при положение, че победи Нюкасъл на "Етихад Стейдиъм".

Със спечелената точка Бърнли се изкачи с една позиция, но все още е в зоната на изпадащите, като заема 18-тата позиция с 22 пункта актив.

Подробности и видео за равенството на Челси с Бърнли вижте в Sporta.bg.

Междувременно серията от седем мача без поражение на Манчестър Юнайтед изненадващо секна точно при гостуването на Суонси на стадион "Либърти".

Както се случи и на "Олд Трафорд" на 16-ти август миналата година в дебюта на Луис ван Гаал в първия кръг на първенството, "лебедите" спечелиха с 2:1 и допълнително компрометираха Юнайтед в битката за място в топ 4.

Подробности и видео за загубата на Манчестър Юнайтед вижте в Sporta.bg.

Тимът на Арсенал пък победи като гост Кристъл Палас в друга среща от 26-я кръг на английската Висша лига. Головете за селекцията на Арсен Венгер реализираха Санти Касорла в 7-та минута и Оливие Жиру в продължението на първата част. В добавеното време на втората част Глен Мъри върна едно попадение за домакините, но то се оказа недостатъчно.

Подробности и видео за успеха на Арсенал вижте в материала на Sporta.bg.

Водещи

Най-четени