Програмата на Реал Мадрид за лятото 07.07 | 15:45

ПСЖ, Интер и Лион сред основните изпитания за новия проект на Анчелоти

От Иво Вецев

През следващата седмица Реал Мадрид ще започне тренировки за новия сезон, като се очаква новите попълнения Иско и Карвахал да се присъединят от самото начало на заниманията на Карло Анчелоти.

За "кралския клуб" предстои вълнуващо турне в САЩ през август, но предсезонните контроли на тима започват още на 21-и юли с мач като гост на английския Борнемут.

Само 3 дни по-късно Реал Мадрид ще си припомни старото съперничество с Олимпик Лион, като мачът ще бъде във Франция. Оттам "лос бланкос" ще пътуват за Гьотеборг, където ще срещнат шампиона в Лига 1 ПСЖ, а Анчелоти ще се изправи срещу бившия си клуб.

В края на юли "белия балет" отлита за САЩ, където на 1-и август ще играе срещу шампиона на САЩ Лос Анджелис Галакси, а само 2 дни по-късно ще се изправи срещу Ювентус или Евертън. Мачовете ще са съответно във Финикс и Лос Анджелис.

На 6-и или 7-и Реал също има контрола, но до този момент името на съперника не е ясно. Предсезонната подготовка завършва с контрола срещу изпитващия проблеми напоследък италиански колос Интер. Двубоят е в Сейнт Луис.

Преди американското турне се очаква съставът да е комплектуван, като Ияраменди вероятно ще бъде представен следващата седмица. Очаква се и трансферът на Луис Суарес.

Водещи

Най-четени