Пуснаха в продажба билетите за Олимпийската квалификация по волейбол 23.03 | 13:14

Мачовете ще се изиграят в столичната зала "Арена Армеец", като цените на пропуските варират между 5 и 25 лева

От Константин Симидчийски

От днес се пускат в продажба билетите за Олимпийският квалификационен турнир по волейбол в София.

Събитието ще се състои от 8 до 13 май в столичната зала "Арена Армеец". Билети за най-очакваното събитие в чудната зала вече са в продажба на касите на "Арена Армеец" и билетния център на НДК. От събота, 24 март, започва дистрибуцията на билетите в цялата мрежа на eventim в цялата страна.

Билетите са с цени от 5, 15 и 20 лв. за различните сектори по време на груповата фаза. За полуфиналите и финалите ценните хартийки струват по 10, 20 и 25 лв.

Този турнир се очаква с голям интерес от българските любители на волейбола, които се заканват да напълнят залата за да подкрепят своите любимци. Този турнир ще даде прекрасен шанс на нашите национали да се класират за Олимпиадата в Лондон.

България ще спори с отборите на Италия, Сърбия, Испания, Белгия, Финландия, Словакия и Словения за една единствена квота за Лондон. Възпитаниците на Радостин Стойчев са в група със Сърбия, Испания и Словения.

Първите два отбора се класират за полуфиналите. Първият от група "А" ще се изправи срещу втория от група "Б", а първият от група "Б" ще срещне втория от група "А".

Водещи

Най-четени