Радост в ЦСКА: Строежите на "Армията" започват 15.10 | 16:50

"ЦСКА Завинаги" се договори с ръководството на "армейците"

От Даниел Любомиров

ЦСКА и общественото сдружение "ЦСКА Завинаги" подписаха официално споразумение, съобщава клубния сайт на 31-кратните шампиони.

В изявлението пред "Червена България" пише, че предмет на договора е изграждането на терени за нуждите на детско--юношеската школа, на територията на стадион "Българска армия".

Сдружението "ЦСКА Завинаги" започна и подобрение на централната трибуна на "Армията", с цел увеличаване на капацитета и подобряване на условията за зрителите.

Припомняме, че по-рано днес основателят на сдружението "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков даде малко повече информация за взаимоотношенията с ръководството на "армейците" в лицето на Александър Томов.

"Подписахме договора с клуба днес следобед (б.а. - вчера). В четвъртък вероятно ще направим брифинг, на който да обявим всичко официално.

През тази седмица ремонтите започват със сигурност. Първо ще направим игрището, което е най-близко до балона - най-голямото от всички.

Около 30 октомври пък ще свикаме голяма пресконференция, на която ще разкрием подробности около плановете на сдружението ни", заяви Чакмаков пред вестник "Тема Спорт".

Водещи

Най-четени