Раева: Започва голямата битка за медалите 10.08 | 20:27

Старши треньорката на ансамбъла поздрави момичетата си, както и Силвия Митева за чудесното представяне

От Иво Вецев

Старши треньорката на ансамбъла на България Илиана Раева остана изключително доволна от представянето на нейните възпитанички, както и на Силвия Митева, в първите два дни от надпреварата.

В отборната надпревара в многобоя ансамбълът записа четвърто място в квалификацията и в неделя ще се борят за медалите с Русия, Италия, Беларус, Испания и Украйна. Момичетата ни записаха общ резултат 54.650.

Силвия Митева пък също се представи отлично и остана с четвърти резултат в индивидуалния многобой. Тя получи общ сбор от 110.925 и има реален шанс за медал, ако съдиите бъдат обективни в своите оценки.

Именно срещу тях се разбунтува и Раева, която нарече "абсурдна" оценката на българските грации за изпълнение в днешното съчетание на 3 ленти и 2 обръча.

"Отново силен ден за ансамбъла и Силвия", сподели на страницата си във Facebook щастливата Раева. "Поредното съчетание без грешка за ансамбъла...с най-рисковите елементи и абсурдна оценка за изпълнение...прекрасна Силвия на лента.

"Утре и в неделя започва голямата битка за медалите!! Отново трябва да издържим и да сме безгрешни...

"Толкова се радвам, че ви направихме щастливи тези два дни!! Дано когато трябва, да ви направим още по-щастливи. Бог с нас!", добави Раева.

Водещи

Най-четени