Разследват баскетболист за изнасилване 08.01 | 21:17

Играч на "мрежите" разпитван от органите на реда във Филаделфия

От Иво Вецев

Бруклин Нетс продължава да има затруднения и да се представя колебливо в НБА въпреки положителния баланс, а днес стана ясно, че играч на тима е разследван по подозрения в изнасилване.

Това съобщи генералният мениджър на тима Били Кинг, като не пожела да разкрие името на играча, както и повече подробности относно проблема, който бързо обиколи всички медии в САЩ, като заподозреният според всички е Андрей Блач.

"Няма да даваме повече изявления по темата, докато не завърши полицейското разследване. Единствено мога да кажа, че всички играчи са на разположение за предстоящите ни срещи", сподели Кинг.

Тази вечер Бруклин ще гостува на Филаделфия, като именно там в хотел "Четири сезона" е била изнасилена 21-годишна дама, като рано тази сутрин линейка е откарала пострадалата жена в местна болница.

От полицията са заявили за espnnewyork.com, че до този момент няма повдигнати обвинения, като разследването продължава с пълна сила. NBC пък разбра, че играч на "мрежите" е бил същата вечер в хотела, но не е бил в близост до стаята, където е била изнасилена жената.

Според излязлата информация, играчът заедно с други двама мъже (на 25 и 41) са били повикани за разпит в местно управление.

Водещи

Най-четени