Роберто Манчини ще разчита на Тевес 12.02 | 12:51

"Той може да ни помогне в последните три месеца", заяви мениджърът на Манчестър Сити

От Константин Симидчийски

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини потвърди, че скандалният Карлос Тевес все още може да изиграе роля в борбата на "гражданите" за златните медали в Премиършип.

През този сезон Тевес се забърка в сериозни скандали с Манчини и ръководството на клуба, като последната му проява на своеволие бе да замине без разрешение за родината си. Тевес все още се намира в Аржентина, като въпреки желанието си да напусне Острова и да премине в Милан, през януари той така и не бе продаден.

И макар доскоро да изглеждаше невъзможно да видим отново Карлос Тевес с екип на Манчестър Сити, Роберто Манчини не изключи подобна вероятност. Очаква се в следващите няколко дни нападателят да се завърне в Манчестър.

"Всички знаят, че Тевес е футболист от топ ниво. Вероятно за нас би било по-добре, ако той бе в отбора", коментира италианецът.

"Карлос разполага с умението да решава мачове. Ако той се върне при нас през следващата седмица, може би ще успее да ни помогне в последните три месеца от сезона. Не зная в какво физическо състояние ще го заварим, но вероятно няма да е в оптимална форма, имайки предвид, че не е играл от четири месеца. Карлос обаче се възстановява бързо. Защо да не говоря с него? Нямам проблем в това отношение", добави Манчини.

Водещи